http://www.wijwillenzon-groeneallianties.nl/ Groene Allianties
 
Stichting Wijwillenzon - info@wijwillenzon.nl

Wie zijn wij

 

Groene Allianties

 

In Groene Allianties werken ruim 30 bedrijven en organisaties samen om op een innovatieve manier nieuwe kansen voor de energietransitie te creëren. Samen werken zij aan een duurzaam bedrijventerrein via concrete thema's en projecten. In samenwerking met WijWillenZon bieden wij de mogelijkheid voor onze medewerkers om betrouwbare zonnepanelen met de beste prijskwaliteitsverhouding onder goede garanties aan te schaffen.

 

De samenwerking van Groene Allianties met WijWillenZon biedt de kans om voordelig en grootschalig betrouwbare zonnepanelen in te kopen vanuit China. De panelen zijn door een onafhankelijk instituut uitvoerig getest op kwaliteit en geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.

 

Installateurs


Wij Willen Zon voor Groene Allianties werkt samen met drie lokale installateurs:

  1. Frisse Energie uit Arnhem
  2. Putman Installatietechniek uit Duiven
  3. Van Zijtveld Technisch Installatieburo uit Mijdrecht.

 

Wij Willen Zon

Wij Willen Zon heeft ruim 4 jaren ervaring met het inkopen en leveren van zonnepanelen aan vele duizenden particulieren. Daarbij zijn goede systemen opgezet om (technische) vragen en garantieaanspraken efficiënt op te pakken. Duizenden huishoudens hebben al meegedaan en gezamenlijk voor 10 MW ingekocht (circa 50.000 panelen).

 

De stichting Wij Willen Zon is een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk. Wij Willen Zon is opgericht door mensen van Urgenda en van De Betere Wereld, die willen dat meer mensen hun eigen energie duurzaam en betaalbaar kunnen opwekken op hun eigen dak. Klik hier voor een filmpje van het eerste Wij Willen Zon project

 

Alle deelnemende partners houden de kosten zo laag mogelijk. Dat geldt ook voor de organisatiekosten van de stichting. De bestuursleden van de Stichting worden niet betaald voor hun werkzaamheden. Stichting Urgenda huisvest de mensen van 'Wij Willen Zon' en zorgt voor de basisorganisatie.

 

Het bestuur van Stichting Wij Willen Zon bestaat uit twee leden: Marjan Minnesma - Voorzitter / Directeur Stichting Urgenda en Almar Fernhout - Secretaris / Directeur De Betere Wereld.

 

Wij Willen Zon werkt met ABN AMRO Bank Internationale betalingen en RaboBank Nationale betalingen.

 

Partners Inkoop, Kwaliteitscontrole, Logistiek, Advies

Private-energy en SunChine: Werner ten Geusendam, Duco Wiersma en Bastiaan Bink

Libra Energy BV: Bart van den Bosch

 

Partner in informatie
Milieu Centraal

 
Alliander
TNT
Synerlogic
Praxis
Atag
Indufil
IKEA
Hotel Gieling
Gemeente Westervoort
BKC
Makro
Groene Allianties
Urgenda
Frisse Energie
Putman Installatietechniek
Zijdveld BV
Private Energy
Libra Energy BV
Sunchine
Wij Willen Zon
Rabo
ABN AMRO
Hocker
Milieu Centraal
 
© 2019 Stichting Wijwillenzon