http://www.wijwillenzon-groeneallianties.nl/ Groene Allianties
 
Stichting Wijwillenzon - info@wijwillenzon.nl

Praktische informatie

 

BESTELLEN IS NIET MEER MOGELIJK

U kunt kiezen uit diverse pakketten die geschikt zijn voor uw dak. Hebt u een schuin of een plat dak? Wilt u veel of weinig panelen? Alles is mogelijk. U kunt kiezen voor een compleet verzorgd pakket, waarbij een gediplomeerde lokale installateur de zonnepanelen op uw dak komt installeren. Hierbij is maatwerk ook mogelijk.

Een doe-het-zelf pakket is ook mogelijk. Wij benadrukken dat het installeren van zonnepanelen een gespecialiseerd vak is en adviseren altijd dat u gebruikt maakt van de kennis en ervaring van een installateur. Vooral de installatie van de omvormer tot in de meterkast vergt een specialist met installateurscapaciteiten en verstand van elektrotechniek. Ook het werk op hoogte vraagt om speciale beveiliging.
  

Levering

Alle individuele aanvragen worden door ons gebundeld. Daarna wordt alles in een keer besteld bij de leveranciers. Daarna worden de materialen geproduceerd en naar ons toe gezonden. Dit vraagt een doorlooptijd van 2 maanden. Levering vindt plaats in september en oktober 2014.

 

Service en garantie

We hebben grote gerenommeerde fabrieken gekozen met (ISO) certificering, goede arbeidsomstandigheden en een goede reputatie in het bankwezen. De panelen, de omvormers en het montagemateriaal hebben 10 jaar fabrieksgarantie. Omvormers met een defect worden binnen 48 uur verwisseld. Bij het Compleet verzorgd pakket krijgt u 5 jaar garantie op het installatiewerk. WijWillenZon betaalt de installateur vooraf voor het montage materiaal en rekent af voor zijn installatiewerk nadat hij en de deelnemer/klant het opleverdocument hebben getekend.

Zorgt u er voor dat u en/of uw installateur de servicenummers van de omvormers, panelen en installaties via de site direct aan ons doorgeeft; dit is van belang voor uw garanties.

Bij eventuele problemen zorgt WijWillenZon voor een snelle oplossing.

 

Betaling

Stichting Wij Willen Zon werkt zonder subsidie, zonder giften en zonder lening van de bank. Wij vragen deelnemers bij bestelling 20 procent aan te betalen. Dat moeten wij ook aanbetalen aan onze leveranciers. De resterende 80% willen wij middels automatische incasso 4 weken voor levering incasseren. Wij krijgen de panelen namelijk pas uit de haven bij betaling van het volledige bedrag.

Wij hebben goede referenties en in het verleden geen problemen gehad met onze afnemers. Als stichting zonder winstoogmerk zijn wij niet kapitaalkrachtig genoeg om zulke bedragen voor te schieten. Volgens de wet Koop op Afstand kunt u tot een week na de bezorging uw bestelling terugtrekken na overleg met WijWillenZon.

 
 
© 2019 Stichting Wijwillenzon